Zmaju..
Ono sa čime su te 'špikovali' u Balanseru, ostavi za te tipove...mlakonje, koji samo čekaju da neko drugi za njih skoči u vatru!
Niko te ne tera da budeš u ovome sa nama i ako nečeš, onda nemoj, svojim strahom i pesimizmom ubijati volju drugima!
zemunac pripisacu povishenoj temparaturi ovih dana to sto nisi ocigledno video da sam napisao
da tako oni, vlast, razmishljaju

to nije moj stav nikako ...
ako ti imash neki problem samnom, imash PP pa da ti razjasnim sve sto ti nije jasno ...
ako imash neki problem sa balanserom i za to imas dve opcije 1. PP, 2. odesh tamo pa ulozish zalubu ...
znachi kapiram da si ljut na vlast zbog registracija visokih, i ja sam, ali usmeri svoje razmishljanje u tom
pravcu ...
pesimizam nikako, samo realizam, realizam je sledece: srbija je zemlja gladnih ...
a to znachi da za razliku od engleske gde se skupi zilion ljudi koji teraju motore i zakrche saobracaj i to napravi kolaps u saobracaju
i uznemiri vlast, jer vlasti nikao ne odgovara talasanje ... u srbiji nije nista cudno kad se okupe ljudi, ne znam da li ti u zemunu primetish
ali ja u centru primetim svaki put kad se nezadovoljni radnici ili bilo ko okupi ispred vlade i blokira saobracajnice ... samo time ne
postizesh nishta... a drzava opet ima poluge vlasti da veoma efikasno, ako zeli, rasturi bilo kakvo okupljanje ... pogotovo osetljive
kategorije kao sto su motori ...
niko ovde nije malo dete, svi znate da mogu da vam oduzmu motor, bez ikakvog objashnjenja, na 30 dana ''radi provere''

...
dobijete papiric na kompishe da ti je oduzet motor, potrpaju ih na kamione, i oteraju na ``proveru`` ... u kom stanju ce biti motori
posle .. to niko ne zna ... a to je samo jedna od stavki sta mogu da urade ... ako se krene na ``tvrdo`` sa njima, to jest sa vlasti
e sad nemojte da me opljujete zbog ovog, ja sam samo izneo sta vlast moze, a nikako ih ne podrzavam, cak naprotiv !!!
mene samo zanima sta se misli pod tim ''tvrdim'' stavom ...