Mislim da su samostalci veliki deo moto populacije u Srbiji i da je MAS to vec prepoznao za razliku od nekih drugih moto portala, tako da smo zajednickim radom u subotu postigli najmasovnije okupljanje bajkera u Srbiji ikad,
Gremlin je to bas lepo rekao. Ja mislim da "samostalci" ne zele u klub, taman on bio , kako predlazete, bez obaveza. Da su hteli, bili bi u nekom od klubova u Srbiji (ima ih dosta, sa raznoraznim stavovima i statutima i koje cega). Nacin na koji ce se samostalno pristupati MAS-u je stvar koju treba dobro razmotriti i resiti na obostranu korist (kako? neznam tacno). Sa ovim protestom je MAS pokazao veliku ozbiljnost i resenost u istrajavanju zadatih ciljeva. Zasluga pripada i MAS-u, a i svima nama koji smo ucestvovali. Velicanstveno.
Mislim da je pravna pomoc odlicna ideja, kao i ostali predlozi. Ne slazem se sa fondom. Imao sam iskustva i nije urodilo plodom. Postavlja se pitanje: ko i na koji nacin ce odlucivati o davanju novca i o kojoj je sumi rec, koji su prioriteti, maksimalan iznos, ako se da novac za popravku- rok za vracanje....vrlo nezahvalno i komplikovano.
Uff, umalo da zaboravim. Umesto gice- pragnje. Zdravije je, a i manje kaloricno