Mart 30, 2026, 07:25:50 posle podne

Autor Tema: PET VAZNIH PITANJA ZA MAS ! ! ! ? ? ?  (Pročitano 42374 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Odg: PET VAZNIH PITANJA ZA MAS ! ! ! ? ? ?
« Odgovor #120 poslato: April 19, 2010, 11:16:05 posle podne »
Netachno, shto su neki chlanovi i simpatizeri svojim prisustvom potvrdili, dok opet svako je imao pravo da lichno odluchi.

Registrovao sam se ovde da odgovorim o Mangulicama a i da pratim rad MASa. Mi zadrzavamo pravo da se zovemo klub ili kako vec (u proshlosti ili buducnosti), jer nam se tako svidja. Necemo se registrovati nigde dok ne odluchimo suprotno. Stav koji imate o Mangulicama i njihovoj organizaciji mozete slobodno iskazati bilo gde pa i na nashem forumu, ovde necemo raspravljati o tome jer nije tema. Zamoli bih vas da nas ne koristite kao orudje u raspravama, sa kojima mi nemamo veze. Inache drago mi je da je protest u organizaciji MASa u potpunosti uspeo. Kao je jedan pametan chovek iz nashe bliske istorije rekao "Ako vec ne mozesh da mi pomognesh, nemoj mi ni odmagati" to je ono odprilike chega se mi drzimo, tako da odmoc od nas necete dobiti, dok pomoc hocete :) (Nisam siguran da odmoc postoji kao rech)

KOD MENE U SELU SE KAZE DOBAR DAN..  http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?board=6.0  jbg pravila vaze za sve.

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #121 poslato: April 19, 2010, 11:17:42 posle podne »
Netachno, shto su neki chlanovi i simpatizeri svojim prisustvom potvrdili, dok opet svako je imao pravo da lichno odluchi.

Registrovao sam se ovde da odgovorim o Mangulicama a i da pratim rad MASa. Mi zadrzavamo pravo da se zovemo klub ili kako vec (u proshlosti ili buducnosti), jer nam se tako svidja. Necemo se registrovati nigde dok ne odluchimo suprotno. Stav koji imate o Mangulicama i njihovoj organizaciji mozete slobodno iskazati bilo gde pa i na nashem forumu, ovde necemo raspravljati o tome jer nije tema. Zamoli bih vas da nas ne koristite kao orudje u raspravama, sa kojima mi nemamo veze. Inache drago mi je da je protest u organizaciji MASa u potpunosti uspeo. Kao je jedan pametan chovek iz nashe bliske istorije rekao "Ako vec ne mozesh da mi pomognesh, nemoj mi ni odmagati" to je ono odprilike chega se mi drzimo, tako da odmoc od nas necete dobiti, dok pomoc hocete :) (Nisam siguran da odmoc postoji kao rech)

A sad ispostuj pravilo foruma i napisi nesto o sebi
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?board=6.0
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #122 poslato: April 19, 2010, 11:18:35 posle podne »
WOLVERINE gle ne videh da ti vec napisa... ;D
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #123 poslato: April 19, 2010, 11:19:16 posle podne »
 Vrlo dobro znas da je na svakom forumu predstavljanje prva obaveza,pa bih ovo mogao da protumacim kao provokaciju ili nepostovanje !!!
 Ali necu ovaj put !

Sto se tice Mangulica,lepo je sto ste ucestvovali pojedinacno na protestu,ali je jedno sigurno da vas niko ne koristi kao orudje !
 Ipak brate,ne preteruj sa znacajem koji sebi dajete  ;)
VALJEVSKA PODVALA

markodjurovic

• Gost
« Odgovor #124 poslato: April 19, 2010, 11:24:18 posle podne »
Uh izvinjavam se za to shto se nisam predstavio. Znam kakva su pravila i nema opravdanja. Izvinite jbg pogreshi chovek.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #125 poslato: April 19, 2010, 11:25:37 posle podne »
Red je da se kaze "Dobar dan" kad se udje, a verujem i da ce Marko to odmah uraditi, ako je vec zaboravio.

Mangulice su NEFORMALNA grupa ljudi, istomisljenika koji se lepo druze i imaju svoju pricu, sve je to jedna dobra zajebancija, naravno samo za one koji to tako vole.

Ono sto mi se kod njih svidja je sto je sve neformalno, moze ovako, a moze i onako. Kako se dogovore. Nema krutih pravila od kojih se jezim.

Ima nekih stvari koje mi se nikako nisu svidele, pa zato vise nisam tamo, ali to nije tema.

Poenta price je kako omoguciti nezavsinim (slobodnim) bajkerima da bez obaveza koje ne zele budu clanovi MAS-a.

;)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #126 poslato: April 19, 2010, 11:27:19 posle podne »
Nisam član UO ali jesam predstavnik kluba i bio sam na sednici MASa u Valjevu i JEDINI GLASAO ZA OSNIVANJE MATIČNOG KLUBA MASa (UO i Predsednik NE GLASAJU)
Imam i ja par pitanja za "samostalne bajkere"
1. Da ne nabrajam sva imena (Zlaja,gremlin,Jefta,zemunac...) - SA KOLIKO- kojim brojem drugara (braće, komšija...) ste došli na protest?
2. Kako će jedan čovek predstavljati udruženje samostalnih bajkera pred MASom i ako imate predstavnika (ili predsednika) zar onda već niste u neku ruku klub koji mora da ima pravila da bi uopšte opstao?
3. Svi smo svesni velike reforme MASa (daće Bog pozitivne kako je krenula) i svi savesni klubovi su pristupili tome, što znači da će podržati MAS i u drugim akcijama tipa DDK,rely,podela paketića ili šta se već odredi MAS - da li će i tada samostalni bajkeri biti brojni kao sada kada imamo zajednički interes i ko će ih naterati na to Predstavnik samostalaca ili će biti odgovori "imam obaveze,radim..."

Jedan moto klub ima poprilično obaveza za svoje članove, a sam klub koji je u MASu ima obaveze prema MASu i u nekim akcijama koje nemaju ama baš nikakav interes.
Ajmo redom...

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #127 poslato: April 19, 2010, 11:30:14 posle podne »

Poenta price je kako omoguciti nezavsinim (slobodnim) bajkerima da bez obaveza koje ne zele budu clanovi MAS-a.

;)

Da i sta MAS radi povodom tog pitanja?

Cini mi se previse pitanja za MAS! Polako ljudi. Hajmo jedno po jedno! Vratimo se temi!
Небитни пролазник

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #128 poslato: April 19, 2010, 11:36:34 posle podne »

1. JA + 53 sa P. Brda, vidkovca rakovice, knezavca ili opstine rakovica  i vodio mas gardu sa ovde prisutnima   a ti?
   2. Nas predsednik moze da bude predsednik MASa
   3. Naravno da ce se odazvati ako su ciljevi zajednicki a ne pojedinacni

Van mreže PedjaR

• Suvozac
  • *
  • Honda Pantheon 150
« Odgovor #129 poslato: April 19, 2010, 11:38:47 posle podne »
1. oko 100 motora iz NS se skupilo i doslo
3. ekipa "samostalaca" iz NS te humane akcije radi sama

p.s. nije svako za Mangulice

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #130 poslato: April 19, 2010, 11:39:44 posle podne »
Hvala što si glasao za otvaranje matičnog kluba..
Pokušaću da odgovorim, normalno u svoje ime na postavljena pitanja.

1) u tome je caka, nismo došli udruženi a skupilo nas se mnnoštvo i na samom Ušću se udružili zbog zajedničkog interesa! Znaći da klub, sam po sebi nije obavezan da bi se skupio toliki broj ljubitelja dvotočkaša.

2) normalno da bi se napravila neka labava pravila koja bi služila samo za donošenje konačne odluke kada je to potrebno i da bi morali imati svog predstavnika. Opet ti članovi ne bi bili sankcionisani ako ne budu želeli plačati članarinu, ići na humanitarne akcije ili aktivnije učestvovati u donošenju nekih odluka.

Van mreže Six

• Suvozac
  • *
    • Burina.NET
« Odgovor #131 poslato: April 19, 2010, 11:40:04 posle podne »
Mislim da je "klub samostalaca" pogrešan pristup, jer dolazi do paradoksa - samostalac ne bi da bude član kluba, da nosi obeležja, itd.
Pored toga, organizacija samostalaca bi po brojnosti članstva mogla daleko da nadmaši sam MAS, pa verujem da bi se tu stvari dobrano zakomplikovale.

Dalje, akcije asocijacije bilo koje vrste ne bi trebalo da budu obaveza, već treba da se zasnivaju isključivo na bazi dobrovoljnog rada, makar što se običnog članstva tiče. Ne treba apriori zanemarivati pitanje lične godišnje članarine više hiljada pojedinaca kao potencijalni izvor značajnih sredstava za realizaciju gore pomenutih akcija, kao i investicija u cilju ostvarenja benefita koji se članovima nude od strane asocijacije.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #132 poslato: April 19, 2010, 11:41:17 posle podne »
WOLVERINE gle ne videh da ti vec napisa... ;D
;) ;)

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #133 poslato: April 19, 2010, 11:41:39 posle podne »
kao sto sam vec napisao, meni je potpuno bez veze da pisem kako da nas mas primi,

kad vec postoje pravila kako se ulazi u mas,

pomogao sam maksimalno oko organizacije protesta...a i opet cu ako treba,

clan sam ovog foruma i pratim sta mas radi,ako zatreba ponudicu svoju pomoc ponovo,

ne trazim nista za uzvrat,niti ista ocekujem

ne treba mi predstavnik u UO, sve sto imam da kazem kazacu na forumu,

pa to citaju svi clanovi mas-a

darinjo

• Gost
« Odgovor #134 poslato: April 19, 2010, 11:43:06 posle podne »
Mislim da je "klub samostalaca" pogrešan pristup, jer dolazi do paradoksa - samostalac ne bi da bude član kluba, da nosi obeležja, itd.
Pored toga, organizacija samostalaca bi po brojnosti članstva mogla daleko da nadmaši sam MAS, pa verujem da bi se tu stvari dobrano zakomplikovale.

Dalje, akcije asocijacije bilo koje vrste ne bi trebalo da budu obaveza, već treba da se zasnivaju isključivo na bazi dobrovoljnog rada, makar što se običnog članstva tiče. Ne treba apriori zanemarivati pitanje lične godišnje članarine više hiljada pojedinaca kao potencijalni izvor značajnih sredstava za realizaciju gore pomenutih akcija, kao i investicija u cilju ostvarenja benefita koji se članovima nude od strane asocijacije.

sve je rekao, ja samo: +1 ;)
 A i Zlaju da ne citiram....to je ok Zlajo, slazem se 100%

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #135 poslato: April 19, 2010, 11:44:29 posle podne »

Pa prva stavka jeste paradoks ali kako je prevazici? Zasto ti klubovi nisu animirali nove clanove?

joksa

• Gost
« Odgovor #136 poslato: April 19, 2010, 11:45:29 posle podne »
1. Ja+8(ni jedan nije na bilo kom forumu), ja+2 ucestvovali kao MAS garda.
2. Nebitno mi je ko je presednik, bitan mi je cilj.
3. Podrzacu svaku casnu akciju.

gordanmg

• Gost
« Odgovor #137 poslato: April 19, 2010, 11:51:01 posle podne »
1. Ja i 2500 NORMALNIH LJUDI ;) ;)
2 Ja i 5000 ljutih ljudi >:( >:( >:(
Ceracemo se

Van mreže Six

• Suvozac
  • *
    • Burina.NET
« Odgovor #138 poslato: April 19, 2010, 11:52:50 posle podne »
kao sto sam vec napisao, meni je potpuno bez veze da pisem kako da nas mas primi,
kad vec postoje pravila kako se ulazi u mas,
pomogao sam maksimalno oko organizacije protesta...a i opet cu ako treba,
clan sam ovog foruma i pratim sta mas radi,ako zatreba ponudicu svoju pomoc ponovo,
ne trazim nista za uzvrat,niti ista ocekujem
ne treba mi predstavnik u UO, sve sto imam da kazem kazacu na forumu,
pa to citaju svi clanovi mas-a

Sve stoji, Zlajo, ovo je velikodušan i donekle romantičan stav o celoj stvari.

Ja pokušavam da diskutujem stavljajući se u svojstvo nekoga ko je malo, a možda i nimalo zainteresovan, ili nije u mogućnosti da pruži bilo šta više od članarine, ili nekoga ko traži članstvo u organizaciji ne da bi se angažovao već ostvario neki vid zaštite i pomoći. Verujem da je takvih ljudi mnogo, čak bih se usudio da tvrdim da je to velika većina.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #139 poslato: April 19, 2010, 11:57:43 posle podne »
markodjurovic

Sta da radim kad me covek proziva?

Kaze covek netacno - sto je prisustvo njih nekoliko i dokazalo.
Bilo je ljudi sa znakom BJB-a, a to ne govori o stavu BJB-a vec pojedinca.
U raspravi na vasem sajtu ste jasno rekli da ste protiv toga. Tada je vas forum napustilo nekoliko ljudi. Ako se ne varam napisali ste da ste imali sastanak i odlucili tako. Napustio vas Jager zbog toga.

Dakle, drug ideolog, kao sto neko vec rece - nemoj sebi i svom klubu davati na znacaju. Dosao si, a nisi morao.
 Tada mi se gadilo, a sada mi se gadi jos vise.
Ova tema je ozbiljna i ja bas rizikujem da mi ovi ljudi zamere, pa cu te zamoliti da sve dalje komentare posaljes meni na PP. Hvala

Narode ulazem izvinjotinu (veliko izvinjenje) sto ovo napisah. Prastajte.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com