Mart 30, 2026, 09:09:58 posle podne

Autor Tema: Prva faza protesta-dolazak na usce  (Pročitano 19418 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

joksa

• Gost
Odg: Prva faza protesta-dolazak na usce
« Odgovor #20 poslato: Jun 24, 2010, 03:05:23 posle podne »
Nema razloga da vices. Napisao sam ti ko organizuje taj pravac i verujem da ces vrlo brzo dobiti odgovor. ;)
Dakle, po pravcima:
1. Vudu i Joksa.
2. Zverka, Zemunac i Zlaja
3. Djox i Misko-Kolo
4. EXTREMI I STIŠKI ORLOVI
« Poslednja izmena: Jun 24, 2010, 04:03:31 posle podne od strane joksa »

Zverka

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Jun 24, 2010, 03:15:24 posle podne »
AMAN...
pravac iz novog sada ..... ka zemunu je  na pumpi crnomarkovic. DAJ  ispravite to da se ljudi  ne zbunjuju dzabe ...

to je  malo pre METROA...
bolje  i lakse je sacekati ljude uz put ... nego da ih skrecete ...pa taman i  malo ... a i zlaja i zemunac mogu do crnomarkovica :)

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #22 poslato: Jun 24, 2010, 03:57:13 posle podne »
AMAN...
pravac iz novog sada ..... ka zemunu je  na pumpi crnomarkovic. DAJ  ispravite to da se ljudi  ne zbunjuju dzabe ...

to je  malo pre METROA...
bolje  i lakse je sacekati ljude uz put ... nego da ih skrecete ...pa taman i  malo ... a i zlaja i zemunac mogu do crnomarkovica :)

U pravu je zverka,
 metro je kontra smer...
...menjamo na pumpu Crnomarkovic

p.s. ne moze se promasiti kad se ide iz smera N.Sada, posle Batajnicke petlje i bivseg punkta policije.

« Poslednja izmena: Jun 24, 2010, 04:31:20 posle podne od strane zlajabgd »

joksa

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Jun 24, 2010, 04:00:30 posle podne »
1. Pravac Ibarska Magistrala - mesto okupljanja Meljak, parking kafane "Kod Momcila"(odmah ispred Lipovicke sume gledano iz pravca Cacka) 10h i 45min.
2. Pravac Novi Sad - mesto okupljanja pumpa "Crnomarkovic"(posle Batajnicke petlje i bivseg punkta policije) u 11 h
3. Pravac Pancevo i Zranjanin - mesto okupljanja "Metro" u Krnjaci u 11h
4.RASKRSNICA NA IZLASKU IZ BOLEČA STARIM SMEDEREVSKIM (BEOGRADSKIM) PUTEM GDE JE NEKAD BIO PANDURSKI PUNKT IZMEDJU BOLEČA I VINČE

EXTREMI I STIŠKI ORLOVI VAS ČEKAJU OD 10.00H PA NADALJE DA KRENEMO LAGANO U KOLONI PO DVOJE PUTEM DO  USTANIČKE, PA DO AUTOPUTA I DALJE NA UŠĆE.

Bopk

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Jun 24, 2010, 06:03:48 posle podne »
Za 4. pravac:
Vecini ljudi koji dolaze iz pravca Nisa nista ne znaci mesto koje je opisano. Zar nije pametnije da Smederevci izadju na autoput i sacekaju ekipu koja dolazi iz ovog pravca pa onda svi zajedno do usca. Ovako meni nije jasno gde ja treba da se iskljucim sa autoputa i u koliko sati ujutru treba da krenem iz Prokuplje da bi trazio i lutao do tacke izmedju Boleca i Vince  ??? ?

Zverka

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Jun 24, 2010, 07:37:24 posle podne »
U pravu je zverka,
 metro je kontra smer...
...menjamo na pumpu Crnomarkovic

p.s. ne moze se promasiti kad se ide iz smera N.Sada, posle Batajnicke petlje i bivseg punkta policije.

p.s.s
nemozete promasiti nekog ko ima CRVENU KRESTU NA KACIGI  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zverka

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Jun 24, 2010, 07:39:31 posle podne »
ukoliko bude potrebno ...mogu ja i na  afto putu nekog da sacekam
:)
sve u svemu ce se sacekavamo  ;D ;D

acapn

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Jun 24, 2010, 09:30:32 posle podne »
Za 4. pravac:
Vecini ljudi koji dolaze iz pravca Nisa nista ne znaci mesto koje je opisano. Zar nije pametnije da Smederevci izadju na autoput i sacekaju ekipu koja dolazi iz ovog pravca pa onda svi zajedno do usca. Ovako meni nije jasno gde ja treba da se iskljucim sa autoputa i u koliko sati ujutru treba da krenem iz Prokuplje da bi trazio i lutao do tacke izmedju Boleca i Vince  ??? ?
Slazem se, ni meni nije jasno gde tacno treba da dodjem ? Jel moze da se postavi neka mapa za nas sa jeftinijim ulaznicama ;D Nit' znam gde je Bolec niti gde je Vinca, a kamoli ta tacka izmedju, a verujem da niko iz ovog pravca ne zna gde je to :) Da vam ne kvarimo organizaciju, ali bi mozda bilo bolje da okupljanje bude na nekom "poznatijem" mestu kako ljudi ne bi lutali, vi se nervirali zbog kasnjenja i kako cela grupa ne bi kasnila.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Jun 24, 2010, 11:32:31 posle podne »
Za 4. pravac:
Vecini ljudi koji dolaze iz pravca Nisa nista ne znaci mesto koje je opisano. Zar nije pametnije da Smederevci izadju na autoput i sacekaju ekipu koja dolazi iz ovog pravca pa onda svi zajedno do usca. Ovako meni nije jasno gde ja treba da se iskljucim sa autoputa i u koliko sati ujutru treba da krenem iz Prokuplje da bi trazio i lutao do tacke izmedju Boleca i Vince  ??? ?

Druže,
Ideš auto-putem, "platiš" putarinu na Bubanj Potoku i odmah posle naplatne rampe skreneš desno (ispred brda), put te vodi do pijace polovnih automobila Bubanj Potok i ti tu skreneš desno. Za par kilometra tim putem si na mestu gde se okupljamo.
Nije problem smederevcima da izadju na autoput ali nije poenta u tome, ovde se radi o protestu i tihoj "neposlušnosti" znači u okvirima ZOBSa vozićemo u koloni do Ustaničke po ograničenju brzine koja se kreće izmedju 40 i 50 kmh..... Nemoj baš sve da pišem, nešto će mo se dogovoriti na licu mesta.
U krajnjem slučaju kome je problem da se isključi sa autoputa nek nastavi do Ušća....

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #29 poslato: Jun 25, 2010, 12:21:42 pre podne »
jedno pitanje mozda glupo ...... zar ne dolazimo na protest sa skupa pancevo ? ko dolazi na skup u subotu ok ali ko je na skupu jos u petak otisao ?  ima li organizovano neko kretanje sa skupa ?
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Bopk

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Jun 25, 2010, 01:12:49 pre podne »
Druže,
Ideš auto-putem, "platiš" putarinu na Bubanj Potoku i odmah posle naplatne rampe skreneš desno (ispred brda), put te vodi do pijace polovnih automobila Bubanj Potok i ti tu skreneš desno. Za par kilometra tim putem si na mestu gde se okupljamo.
Nije problem smederevcima da izadju na autoput ali nije poenta u tome, ovde se radi o protestu i tihoj "neposlušnosti" znači u okvirima ZOBSa vozićemo u koloni do Ustaničke po ograničenju brzine koja se kreće izmedju 40 i 50 kmh..... Nemoj baš sve da pišem, nešto će mo se dogovoriti na licu mesta.
U krajnjem slučaju kome je problem da se isključi sa autoputa nek nastavi do Ušća....

Ok znam gde je to. Mislio sam da je to skroz na drugu stranu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #31 poslato: Jun 25, 2010, 07:27:01 pre podne »
PECA  BMW:  jedno pitanje mozda glupo ...... zar ne dolazimo na protest sa skupa pancevo ? ko dolazi na skup u subotu ok ali ko je na skupu jos u petak otisao ?  ima li organizovano neko kretanje sa skupa ?

1. Pravac Ibarska Magistrala - mesto okupljanja Meljak, parking kafane "Kod Momcila"(odmah ispred Lipovicke sume gledano iz pravca Cacka) 10h i 45min.
2. Pravac Novi Sad - mesto okupljanja pumpa "Crnomarkovic"(posle Batajnicke petlje i bivseg punkta policije) u 11 h
3. Pravac Pancevo i Zranjanin - mesto okupljanja "Metro" u Krnjaci u 11h
4.RASKRSNICA NA IZLASKU IZ BOLEČA STARIM SMEDEREVSKIM (BEOGRADSKIM) PUTEM GDE JE NEKAD BIO PANDURSKI PUNKT IZMEDJU BOLEČA I VINČE

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #32 poslato: Jun 25, 2010, 10:04:49 pre podne »
Za 4. pravac:

Bopk dodji ti do mene i dalje si moja briga.Pozz
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Phobos

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #33 poslato: Jun 25, 2010, 11:09:53 pre podne »

Bopk dodji ti do mene i dalje si moja briga.Pozz

@bopk

tek onda si naj.....!! :)
« Poslednja izmena: Jun 25, 2010, 12:48:53 posle podne od strane Phobos »
Yamaha TDM 850

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #34 poslato: Jun 25, 2010, 12:33:15 posle podne »
Zverka...
prošlog puta su se svi sastali kod Metroa i ako i sam smatram da je Crnomarković usputna pumpa i samim tim zgodnija za one koje dolaze. Mana joj je samo što joj je manji parking, pa će mnogi morati parkirati makine u najsporijoj traci auto puta...a nedaleko odatle, nekih 200tinak metara je policijska ispostava (ne ona stara kučica, već zaokretnica na kojoj su uvek  :police: :police: parkirani sa radarom)...
Kada Zlaja i ja prođemo Crnomarković pumpu, više ne možemo okrenuti, tek u p.m. ali nema problema, snaćićemo se tako što će mo na kvarnjaka okrenuti kod stare pandurske kučice!

Pravac 3 iz NOVOG SADA!!

Svi koji dolaze iz pravca Novi Sad, ćim pređu batajničku petlju i mesto gde se nalazi policijska kučica...prva pumpa sa desne strane ''Crnomarković''..
Normalno, do Ušća dolazimo kroz centar Zemuna, da ne bi smetali saobračaju na auto putu, zar ne! ;)

Zverka

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Jun 25, 2010, 03:24:12 posle podne »
Zverka...

Kada Zlaja i ja prođemo Crnomarković pumpu, više ne možemo okrenuti, tek u p.m. ali nema problema, snaćićemo se tako što će mo na kvarnjaka okrenuti kod stare pandurske kučice!

pi smoto ...pa spusti se tu dole na batajnicu ...pa  tu  napravis mali zajeb... :) samo se provuces ispod mosta
STO SE TICE pravca  iz  ns-a
ja dolazim novosadskim ( iz banovaca) tak da nece bit  frke... TAMAN POKUPIM NEKOLICINU ZALUTALIH
 ;D ;D ;D

A za ovo drugo ...ono " centar zemuna itd...
PA TO SE VALJDA PODRAZUMEVA   ;D ;D ;D ;D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #36 poslato: Jun 25, 2010, 04:30:10 posle podne »
Pa mi cemo vas izgleda malko duze cekati na Uscu  ;) ;) ;)
Sve vas, sa sve cetir strane sveta... ::) ::) ::)

...uz ladno...

*109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Zverka

• Gost
« Odgovor #37 poslato: Jun 25, 2010, 06:42:05 posle podne »
 ;D ;D ;D ;D
pa smo rekli da se PRAVI ...a kad se pravi PRAVI SE NA OPASNO
:)
negro ...KO PRIVI DODJE ... PLACA KAFU ... MOZE ???SERB???

Van mreže Dzoks

• Suvozac
  • *
« Odgovor #38 poslato: Jun 25, 2010, 08:26:17 posle podne »
пратим, не обећавам..... ;)

joksa

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Jun 25, 2010, 08:42:53 posle podne »
Bas steta. Bez tebe nista. *320