Po meni dobra idaja je smaniti broj moto skupova u toku sezone! Dovoljno je da ima tri moto skupa eventualno cetiri mesecno, znaci bez preklapanja termina! Napraviti komisiju koja ce u jednoj sezoni svih moto skupova ocenjivati rad i organizicju, nove kreativne stvari, sto manje vasarski ambijent! Treba nam neka stara a nova originalnost okupljanja! U principu da se klub izbori za termin te godine, u principu da klub pravi skup svake trece, cetvrte godine!
Mislim da bi tim putem svi skupovi bili masovniji, organizovaniji, konkretniji, motivisaniji, imali vise finansija za bollju organizovanost i ono kljucno, MAS kao organizacija bi mogao da bude od vece pomoci klubovima koji su organizatori, konkretniji, nekako mislim da bi tim putem bili mi kao asocijacija usresredjeniji na jedan skup nedeljno a ne tri ili pet! Tako bi se medjusobno vise pomagali, u cemu je po meni smisao!
Menjao bi mesta redovno svake godine! Imao po meni vece zelje za otici negde! A ne vezati, za tipa idem u SR. Mitrovicu, Zlatibor, Novi Sad i ako zakacim jos neki sa strane jer realno nisi svi finansijski potkovani da mogu da obidju sve skupovi, a izgubi se i na drazi u cemu je najveci smisao! Tako bi dobili priliku da se posete i klubovi kod kojih vecina nije bila, a Srbija je tako lepa i velika!
Zivela Asocijacija!