Ovako brate!Ovo su zvanicni sajt i forum Moto asocijacije Srbije-MAS.Ovde si zaista dobrodosao i nema apsolutno nikakvih problema da pises sto god pozelis!
Medjutim,nema nikakve potrebe da na ovom foruma,ni na jedan nacin,promovises ili zastupas stavove Vojvodjanske asocijacije motorciklista-VAM!
Najveci deo clanova MAS-a smatra,da ne postoji nijedan razlog za istovremeno postojanje vise bajkerskih asocijacija,sa istim ciljevima,na prostorima ove nase,sve manje i manje Srbije.
Nije bio nikakav problem da se pokrene inicijativa u MAS-u,za stvaranje regionalnih podruznica u smislu decentralizacije MAS-a,a zarad boljeg i kvalitetnijeg iskazivanja i resavanja bajkerskih potreba u razlicitim delovima Srbije.To bi,po meni,zasigurno,omogucilo bolje i efikasnije funkcionisanje MAS-a,a u korist ne samo clanova MAS-a nego i svih bajkera u Srbiji,pa samim tim i u Vojvodini.
Medjutim,takva inicijativa nije nikada pokrenuta.
U krajnjem slucaju,o postojanju VAM-a informacije stizu iz neformalnih izvora,tako da cinjenice o njegovoj formalno-pravnoj egzistenciji,kao i spisak klubova koji su u istom,moram prihvatiti sa rezervom!!!
VAM za sada cine klubovi:
AutoMotoNauticki klub NSTime- Novi Sad
MK Novi Sad - Novi Sad
Mk Kula - Kula
MK Virus - Subotica
MK Kobra - Ada
MK Indjija - Indjija
Moto Klub iz Srbobrana (ne znam mu ime)
MK Otpisani - Sremska Kamenica su izasli iz VAM-a
(MK mislim na moto klub ne znam dal neko ima MC ili MK)
Na kraju bih te zamolio,da na ovaj deo teme stavimo tacku,jer iskustva sa drugih foruma govore,da ova tema ide u nedogled,bez ikakvih koristi i zakljucaka!