1: Kao odgovor na pitanje kako se KOCELJEVA našla na sajtu bi trebao da tražiš od onoga koje postavio post!
2: Da si ti i većina drugih koji toliko kritikuju MAS bio na sastanku u Sevojnu februara ove godine znao bi da je generalno postignut dogovor medju prisutnima da se skupovi( zbog broja organizatora) mogu poklapati ako je kilometraza izmedju 2 skupa priblizna brojci od 250 km.!
3: Ako su ti gore navedeni klubovi( u citatu) finansijski nadoknadili mogu da razumem njihovo zastupanje, ako ne pusti njih i sve ostale nek' se brane i bore sami za svoje interese!!!
da ti odgovorim ovako drugarski nezastupam nijedan klub osim mog .to sto si napisao pokazuje koliko si obavesten .pomenuo sam te klubove zato sto je bio njihov termin ,i nadao se da smo ovde svi isti
a ti pokazujes sasvim suprotno .neko moze,neko nemoze. inace nemam nikakvu finansijsku dobit
ja samo hocu da kazem da se na ovaj nacin samo razjedinjujemo .
inace nije jedini sastanak bio u sevojnu .ali sta u stvari da ti odgovorim
MAS je organizacija gde su svi isti(barem bi trebalo )ili smo mi daleko od organizacije
pod.2. samo si zaboravio da dodas klubovi koji se nalaze u MAS-u
inace to je jedini sastanak gde sam bio sprecen da dodjem
pokusavam da budem realan, i nenapadam nikog vec imam pravo da ih kritikujem i hvalim stime se nadam da doprinosim boljem radu.
inace svi zajedno bi trebali da imamo iste interese da smo svi jednaki
pozdrav druze