April 27, 2026, 10:21:21 posle podne

Autor Tema: NAJGORI SKUP U 2008.  (Pročitano 22791 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: NAJGORI SKUP U 2008.
« Odgovor #40 poslato: Oktobar 30, 2008, 03:22:47 posle podne »
Trazeno je pocetkom sezone da se dostavi spisak clanova po klubovima sa maticnim brojevima. Zanima me koliko je klubova dostavilo te spiskove. Bez tih spiskova nemoguce je napraviti neke univerzalne clanske karte na nivou MAS-a pomocu kojih bi mogli da ostvare neke eventualne popuste ili neke druge povlastice.

Uh vidis ja to nisam znao. I sumljam da je iko od mojih to znao.
Ali bice sredjeno.

Zato ove predstojece sednice treba da se organizuju u dane vikenda i ranije u toku dana. I ako treba da se sedi i celi dan na sednici ali da se rese neke bitne stvari.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 30, 2008, 07:35:41 posle podne »
Ova tema mi je totalno apsurdna kao i tema najbolji skup u tom i tom mesecu i godini.Zbog cega,zato sto su postavljene tako da ljudi koji odu na dva skupa u godini glasaju da je  bas taj najbolji na kojem su oni bili ili bas je taj najgori gde su oni bili razocarani.Pa nam se onda desi da je proglasen bolji skup u mesecu neki koji nezavredjuje komentar od nekog skupa koji se tradicionalno pravi dobro.To,najbolji a pogotovo najgori treba da kazu/ da kazem zvanicnici sa MAS-a/ i objave po nekim kriterijumima koje su postavili na pocetku.Znamo se svi i bili smo na skoro svim skupovima i vrlo dobro svi znamo koji su organizatori napravili koje propuste.Ja licno verujem u MAS i ako u tom smislu nesto neuradite i nekazete nepromenite mislim da ce ljudi izgubiti to poverenje.Nekome se mora uzeti termin za odrzavanje skupa da bi ga dobili neki novi ljudi a sve zbog toga dabismo dobili po sve nas,bolje i sadrzajnije skupove.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 30, 2008, 07:49:39 posle podne »
Ova tema mi je totalno apsurdna kao i tema najbolji skup u tom i tom mesecu i godini.Zbog cega,zato sto su postavljene tako da ljudi koji odu na dva skupa u godini glasaju da je  bas taj najbolji na kojem su oni bili ili bas je taj najgori gde su oni bili razocarani.Pa nam se onda desi da je proglasen bolji skup u mesecu neki koji nezavredjuje komentar od nekog skupa koji se tradicionalno pravi dobro.

Rajo pa trebali bi uglavnom svi da se izjasne. Manje vise. A ako imas neki bolji predlog kako bi mogli da to odradimo onda reci.
Svaka kritika a i pomoc je dobrodosla. ;)

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #43 poslato: Oktobar 31, 2008, 08:53:57 pre podne »
Ja sad nista nerazumem ako nisi bio na  svim skupovima nemozes da komentarises koji je dobar a koji nije jel tako.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: Oktobar 31, 2008, 02:46:58 posle podne »
Ja sad nista nerazumem ako nisi bio na  svim skupovima nemozes da komentarises koji je dobar a koji nije jel tako.

U sustini da. Ali malo ko to praktikuje.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #45 poslato: Oktobar 31, 2008, 03:06:19 posle podne »
 Kad sam postavljao prvo glasanje za najbolji skup u periodu april/maj,jasno sam zamolio clanove foruma:

Zamolio bih Vas da glasate samo ako ste posetili vise skupova koji su odrzani u uvom periodu!!!

P.S. I nadam se da kao bajkeri,mozemo da se izdignemo iznad lokal-patriotizma!!!

Ovo se naravno odnosilo i na glasanje za najgori skup!

A,kako smo ovo ispostovali i koliko smo objektivni,pokaziju rezultati glasanja!!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:10:21 posle podne »

U sustini da. Ali malo ko to praktikuje.

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D

Van mreže sweex83

• Profi Vozac
  • **
  • MK.FAMILIJA
« Odgovor #47 poslato: Oktobar 31, 2008, 09:49:43 posle podne »
PA NEKOM NAJGORI SKUPIVI ISPADNU NAJBOLJI TAKO DA NE ZELIM DA KOMENTARISEM JER NA NAJ LOSIJEM SKUPU OSTANE PRAVA EKIPA TAKO DA JE MENI NA SVAKOM SKUPU OVE GODINE BILO EXTRA
MK.FAMILIJA

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Novembar 01, 2008, 11:04:31 pre podne »
Koliko je ljudi bilo bas na svim skupovima??? Neradi se o ekipi vec o minimumu organizacije,wc.sator,bina,ponasanje organizacije itd,pratece aktivnosti za skup da bi bilo na jednom korektnom nivou. ;)

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #49 poslato: Novembar 01, 2008, 03:50:00 posle podne »
O cemu konkretno pricam.Ako postoji MAS treba da postoje standardi za skupove posto je o njima rec.Mozda je to i napravljeno neznam neka me neko ispravi.Ako se nisu ispostovali ti standardi onda to MAS treba da kaze.Tu i tu nije uradjeno to i to i zbog toga i toga nema termin dogodine.Ja nisam ni u jednom klubu,mozda ja nemam prava da to komentarisem,ja sam samo jedan od bajkera koji ide na svaki skup.Najvise sta mi smeta kada dodjem na skup pitam gde je WC-tamo u kukuruzu ba zar moze takav skup da prodje,ili bio sam na skupu kolima ja i zena 150km po kisi,nema veze sedecemo tamo pod satorom ceo dan da se zezamo i vidimo sa prijateljima.A tamo sator kao dva mala koja koriste prodavci opreme.sreca sto je bilo lose vreme pa nije bilo nikoga,pa zar pod takav sator da sedne 800-1000 bajkera.Nismo mekani moze da se vozi po kisi bez problema ali treba negde sesti negde odmoriti.Bili su neki bajkeri posle 150km stajali su pod suncobranom kao i ja 1sat seli na motore i otisli kuci.Moram da kazem da sam bio u Lazarevcu u petak po neverovatnom nevremenu u dva satora su stajali motori i mi i sve je islo bez problema i klopa i muzika i zezanje sve.Ili jos ovo,dobar dan dobro dosli i vise nevidim nikoga od organizatora ceo dan,niti kakvih igara niti nista.Kazu igre nisu interesantne nece niko da ucestvuje,pa naravno da nece, konopac,ispijanje piva bacanje gume pa kome je to stvarno interesantno osmislite nesto novo nesto sto nigde nije bilo.U Bijeljini smo dosli u 13 i hteli da se odma smestimo negde-nisu nam dali jer se islo na izlet i nismo do 21 stigli da se smestimo jer je organizator sve vreme nesto planirao za nas.Subota je bila isto tako u kampu nismo proveli ni 2sata.Namerno pricam o ovim boljim i lepsim utiscima jer se ovi losiji zaboravljaju.Ove primedbe nebi trebalo da povrede neciju sujetu nego da ukazu na to da ljudi zele nesto bolje,da sad ima sve veci izbor,sto smatram odlicnim i da ce svi oni koji ovo neuvaze ostati bez gostiju ili ce ostati na nivou svoga grada.
Zbog svega ovoga mislim da bi MAS morao da kaze glavnu rec,jer  mnogi mi drzimo masov kalendar ispred sebe i u njega gledamo i voleo bih kad vec idem na skupove koji su u masovom kalendaru znam unapred kakva me organizacija ocekuje ako ne onda svako na svoju stranu pa gde se sretnemo,sreli smose.

paperinos

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Novembar 01, 2008, 09:12:26 posle podne »
Najgori skup ...pa sve zavisi od raspolozenja i drugih kojekakvih okolnosti.

Teska je to kvalifikacija, a nije ni ispravno da se neko tek tako izjasnjava neprijatnim  recima.

Ne treba biti iskljuciv i strog do te mere da se neki skup ocrni i ispljuje i proglasi za najgori.

Imam bolji predlog.

Mozda je bolje da se izjasnite tako  sto cete reci sta vam se  nije svidelo na nekom skupu.

I sta bi ste vi voleli da je bilo...tako necete doci u situaciju da bespotrebno ubacujete seme razdora u ovu nasu malu bajkersku porodicu, a ukazacete na ono sto vam nije bilo po volji.

Toliko od mene.

Van mreže sweex83

• Profi Vozac
  • **
  • MK.FAMILIJA
« Odgovor #51 poslato: Novembar 01, 2008, 10:45:00 posle podne »
Najgori skup ...pa sve zavisi od raspolozenja i drugih kojekakvih okolnosti.

Teska je to kvalifikacija, a nije ni ispravno da se neko tek tako izjasnjava neprijatnim  recima.

Ne treba biti iskljuciv i strog do te mere da se neki skup ocrni i ispljuje i proglasi za najgori.

Imam bolji predlog.

Mozda je bolje da se izjasnite tako  sto cete reci sta vam se  nije svidelo na nekom skupu.

I sta bi ste vi voleli da je bilo...tako necete doci u situaciju da bespotrebno ubacujete seme razdora u ovu nasu malu bajkersku porodicu, a ukazacete na ono sto vam nije bilo po volji.

Toliko od mene.

SLAZEM SE SA OVIM
« Poslednja izmena: Novembar 06, 2008, 11:46:25 posle podne od strane sweex83 »
MK.FAMILIJA

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #52 poslato: Novembar 02, 2008, 01:35:41 pre podne »
 Kad sam postavljao ovu temu,bio sam potpuno svestan njene skakljivosti,ali sam se nadao da mozemo otvoreno pricati i o najgorem skupu,kao sto hvalimo dobre skupove!
 Sticem utisak da sam se debelo prevario!!!
 Ipak ovde preovladava zelja za ne zameranjem!!!
 Sto se tice MAS-a,on je precizirao minimum tehnickih uslova,koje svaki skup treba da ispostuje! I bas me zivo interesuje,kako ce proci predlog MK Valjevo na sledecoj Skupstini MAS-a,da tri kluba treba da izgube termine u kalendaru,zbog nepostovanja dogovorenih pravila:icon_scratch:
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #53 poslato: Novembar 03, 2008, 02:05:06 posle podne »
Doco 100% si u pravu samo da vidimo kako ce sefovi da reaguju.

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #54 poslato: Novembar 05, 2008, 12:11:14 pre podne »
 Tesko da postoji Skup za koji se moze reci da je idealan, dok, malo je lakse izdvojiti kvalitetna organizovana okupljanja iz kojih se mogu prikupljati pozitvni elementi dok one negativne treba eliminisati.
 Svaki ozbiljan posao zahteva i ozbiljnu organizaciju, ozbiljnu analizu, raspodelu posla,..ne mogu svi sve da znaju!!
Neko ce se mozda nasmejati na ovo sto sada budem napisao, ali godinu dana unapred Moto skup treba da se priprema i planira.Da,da, lepo ste videli-godinu dana.
Znate li mozda kada pocinje organizacija narednog EXIT-a??Onog dana kada se EXIT-asi probude i kada konstatuju da je protekli,poslednji dan EXIT-a prosao!!
 Tako, licnog sam misljenja da je u nasoj zemlji za sada jako nizak nivo organizacije (ovo nije uvreda) i da bi se na tom pitanju trebalo ozbiljnije pozabaviti!!
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #55 poslato: Novembar 05, 2008, 10:49:01 pre podne »
Najgori moto skup u 2008 ???

Onaj u Kosovskoj Mitrovici od 04 i 05.10.2008.
Mnogo pozdrava iz Kosovske Mitrovice

www.coper-srbija.com

paperinos

• Gost
« Odgovor #56 poslato: Novembar 07, 2008, 12:44:39 pre podne »
Ih s obzirom gde se organizovao i pod kojim okolnostima.... dobro da je ista i bilo.

Van mreže mica bmw mk spid

• Moto manijak u usponu
  • MK SPID
    • mk spid
« Odgovor #57 poslato: Novembar 07, 2008, 12:50:42 pre podne »
Najgori moto skup u 2008 ???

Onaj u Kosovskoj Mitrovici od 04 i 05.10.2008.

pa ja se nesto nesecam da je kos mitrovica bila u kalendaru  MAS-a ???

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #58 poslato: Novembar 07, 2008, 01:03:06 pre podne »
Pa i nije.......... 8)
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže mica bmw mk spid

• Moto manijak u usponu
  • MK SPID
    • mk spid
« Odgovor #59 poslato: Novembar 07, 2008, 01:15:02 pre podne »
Pa i nije.......... 8)

Pa neznaci li to da neki necitaju ono sta pise i mislite li da se glasalo realno  :(
Nje lako reci koji je skup naj bojli a koji je naj losiji ,ja u Valjevu nisam bio tako da nemogu da sudim,
a verujem da ce biti to pitanje razmatrano na skupstini MAS-a jer je kriterium postavljen