O cemu konkretno pricam.Ako postoji MAS treba da postoje standardi za skupove posto je o njima rec.Mozda je to i napravljeno neznam neka me neko ispravi.Ako se nisu ispostovali ti standardi onda to MAS treba da kaze.Tu i tu nije uradjeno to i to i zbog toga i toga nema termin dogodine.Ja nisam ni u jednom klubu,mozda ja nemam prava da to komentarisem,ja sam samo jedan od bajkera koji ide na svaki skup.Najvise sta mi smeta kada dodjem na skup pitam gde je WC-tamo u kukuruzu ba zar moze takav skup da prodje,ili bio sam na skupu kolima ja i zena 150km po kisi,nema veze sedecemo tamo pod satorom ceo dan da se zezamo i vidimo sa prijateljima.A tamo sator kao dva mala koja koriste prodavci opreme.sreca sto je bilo lose vreme pa nije bilo nikoga,pa zar pod takav sator da sedne 800-1000 bajkera.Nismo mekani moze da se vozi po kisi bez problema ali treba negde sesti negde odmoriti.Bili su neki bajkeri posle 150km stajali su pod suncobranom kao i ja 1sat seli na motore i otisli kuci.Moram da kazem da sam bio u Lazarevcu u petak po neverovatnom nevremenu u dva satora su stajali motori i mi i sve je islo bez problema i klopa i muzika i zezanje sve.Ili jos ovo,dobar dan dobro dosli i vise nevidim nikoga od organizatora ceo dan,niti kakvih igara niti nista.Kazu igre nisu interesantne nece niko da ucestvuje,pa naravno da nece, konopac,ispijanje piva bacanje gume pa kome je to stvarno interesantno osmislite nesto novo nesto sto nigde nije bilo.U Bijeljini smo dosli u 13 i hteli da se odma smestimo negde-nisu nam dali jer se islo na izlet i nismo do 21 stigli da se smestimo jer je organizator sve vreme nesto planirao za nas.Subota je bila isto tako u kampu nismo proveli ni 2sata.Namerno pricam o ovim boljim i lepsim utiscima jer se ovi losiji zaboravljaju.Ove primedbe nebi trebalo da povrede neciju sujetu nego da ukazu na to da ljudi zele nesto bolje,da sad ima sve veci izbor,sto smatram odlicnim i da ce svi oni koji ovo neuvaze ostati bez gostiju ili ce ostati na nivou svoga grada.
Zbog svega ovoga mislim da bi MAS morao da kaze glavnu rec,jer mnogi mi drzimo masov kalendar ispred sebe i u njega gledamo i voleo bih kad vec idem na skupove koji su u masovom kalendaru znam unapred kakva me organizacija ocekuje ako ne onda svako na svoju stranu pa gde se sretnemo,sreli smose.